KURSUS I SANG OG DRØMMEARBEJDE
INTERNATKURSUS sommer

SYNG MED SJÆLEN OG ARBEJD MED DRØMME

Nyt kursus i sang og drømmearbejde, hvor vekslevirkningen mellem fælles sangøvelser, individuelt drømmearbejde og individuelt arbejde med en medbragt sang kan give klarhed, inspiration og udvikling.


Kurset foregår i naturskønne omgivelser i Buresø, med sø og skov og (hvis vejret tillader) bademuligheder. Der vil være overnatningsmuligheder i telt eller 2-mandsværelser.
tid: endnu ikke datobestemt 
fredag kl. 18.15 - søndagkl. 15.30
max. 6 deltagere
Pris: 3300 incl. mad lørdag og søndag og overnatning.


Undervisere: Birgitte Hjort og Inge Brink Hansen

Medbring:  1-2 drømme + en sang m. noder eller becifring
og sovepose.

Drømmearbejde
En oplevelsesorienteret kronologisk gennemarbejdning af en drøm med fokus på vigtige elementer og begivenheder i drømmen. Arbejdet foregår i dialog og som en opdagelsesrejse, der tager afsæt i, at nøglen til drømmen ligger hos drømmeren. Drømmearbejde kan give klarhed over  hvem man er, hvordan man lever sit liv lige nu, og hvor man er på vej hen. 
Hver deltager medbringer 1-2 drømme, gerne af nyere dato. Drømme af ældre dato kan dog også bruges. Drømmearbejde er psykoterapi med fokus på en drøm, og baserer sig på gestaltterapi, fænomenologi, eksistentialisme, objektrelationsteori og jungianske antagelser.Birgitte Hjort  

Uddannelse og mange års virke som grafiker, billedkunstner og seminarielektor. I de senere år psykoterapeutisk privatpraksis samt ansættelser som rådgivningsfaglig medarbejder i humanitære organisationer. Certificeret psykoterapeut (eksistentiel, psykodynamisk, systemisk og analytisk referenceramme) og efteruddannet i blandt andet tankefeltterapi, drømmearbejde, klinisk hypnose og mindfulness meditation. Derudover inspireret af transpersonlig psykologi, der inkluderer menneskets åndelige, sjælelige, psykiske og fysiske ressourcer.

 

 

For spørgsmål til drømmearbejde kontakt Birgitte Hjort: T: 38860910,
M: 26892303, E: bihjorts@gmail.com

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.10 | 11:11

Nej jeg har ikke fået nogen mail fra dig. Se adresse og tlf nedenfor

...
08.10 | 19:35

Hej Inge
Jeg har flere gange sendt min mail adresse , måske kommer den ikke frem til dig ?
Mvh Bente

...
22.09 | 19:36

Jeg kan ikke kontakte dig,fordi jeg ikke har din mail eller telefonnummer, ring til mig 28491413 eller skriv en mail til mig inge.brink@get2net.dk

...
22.09 | 09:33

Ja tak

...
Du kan lide denne side